ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, υπεύθυνος της επιχείρησης Marine Dareos, είναι πτυχιούχος μηχανολόγος μηχανικός, με εξειδίκευση και εμπειρία σε έσω–έξω κινητήρες, εξωλέμβιους κινητήρες και πετρελαιοκινητήρες – παντώς τύπου μηχανών.

Είμαστε εξουσιοδοτημένο συνεργείο τηs MERCURY–MARINER και συνεργαζόμαστε με όλες τις άλλες μεγάλες εταιρίες στο χώρο των κινητήρων θαλάσσης.

Επιπλέον η επιχείρηση στεγάζεται σε ιδιωτικό χώρο άνω των 500 τ.μ. στην Κυπαρισσίας Μεσσηνίας , όπου παρέχουμε στεγασμένο και ασφαλή πάρκινγκ σκαφών.

Στις εγκαταστάσεις μας, εκτός από το πάρκινγκ του σκάφους σας, αναλαμβάνουμε την ανέλκυση, τον καθαρισμό την συντήρηση και την καθέλκυση του. Στον χώρο μας μπορείτε να προμηθευτείτε ναυτιλιακά είδη, αξεσουάρ θαλάσσης καθώς και ανταλλακτικά μηχανών και μηχανές.

Με την εμπειρία μας, την τεχνογνωσία και τη συνέπεια που διαθέτουμε μπορούμε πραγματικά να εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα χαρεί να σας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και να σας προσφέρει οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.